fbpx
085 0041073 (ook voor Whatsapp) Marieke@Mamarketing.nl

In 1 dag content klaar hebben voor de hele zomervakantie

De zomervakantie staat voor de deur en als ondernemende moeder wil je dat je bedrijf blijft groeien, zelfs tijdens de vakantieperiode. Vorig jaar liet je Instagram even los, maar dat voelde als een gemiste kans. Je merkte dat je na de vakantie weer helemaal opnieuw moest beginnen, en dat is zonde van al het harde werk dat je al hebt verricht.

Dit jaar ga je het anders aanpakken. Tijdens de zomervakantie wil je zichtbaar blijven om jouw community te blijven inspireren met jouw waardevolle content. Wat natuurlijk ook weer nieuwe volgers op levert! Win-win! Juist in deze periode hebben mensen meer tijd om op social media te scrollen, omdat ze geen druk van het dagelijkse leven ervaren, en daar wil jij niet aan voorbijgaan.

Het enige probleem? Je hebt geen idee waar je moet beginnen met het maken van content voor de hele zomer. Het is al lastig genoeg om consistent zichtbaar te zijn, laat staan dat je ook nog eens vakantiecontent moet bedenken en maken!

Gelukkig heb ik daar iets op bedacht…

zomervakantie content maken voor instagram

Want stel je voor…

Je zit op een zonovergoten strand, waar de golven zachtjes kabbelen en de kinderen met je partner vrolijk zandkastelen bouwen. Daar zit je dan, een energieke moeder met een eigen onderneming, samen met je gezin. Terwijl de kinderen zich vermaken, geniet jij van de heerlijk comfortabele ligstoel waarin je zit terwijl je een boek leest. 

Je geniet van de warme zonnestralen en het gelach van de kinderen, terwijl de meldingen van nieuwe volgers binnenstromen op je telefoon. Je hoeft niet eens actief bezig te zijn met je Instagram-marketing, jouw ingeplande posts doen het werk voor je. Je glimlach wordt breder terwijl je beseft dat je op deze manier niet alleen een heerlijke vakantie beleeft met je kinderen, maar ook nog eens organisch groeit op social media.

Ondertussen gaat de zon langzaam onder aan de horizon. Je verzamelt de kinderen om terug te keren naar je vakantieverblijf. Terwijl jullie de strandspullen inpakken, realiseer je je hoe waardevol deze tijd met je kinderen is, en hoe jouw passie voor ondernemen naadloos samenvloeit met je rol als moeder. Met een tevreden glimlach stop je je telefoon in je tas en omhels je je kinderen, wetende dat je niet alleen een succesvolle onderneemster bent, maar ook een liefdevolle moeder die volop geniet van het leven.

social media content manager

Gegarandeerd content voor de hele zomervakantie in 1 dag!

Je werkt het hele jaar door super hard om ervoor te zorgen dat je genoeg tijd vrij hebt om bij je kinderen te zijn. Je bent niet voor niks ondernemer geworden. Maar die zomervakantie altijd.. Het duurt langer dan gedacht, maar tegelijkertijd is hij ook zo weer voorbij.

Je wil wel zichtbaar zijn en tegelijkertijd van je kinderen genieten. (en een beetje tijd voor jezelf hebben). En wist je trouwens: veel ondernemers nemen een pauze tijdens de zomervakantie, hierdoor ga je juist extra opvallen als je wél zichtbaar bent en blijft.

Goed nieuws! Samen zorgen we ervoor dat jij zichtbaar blijft EN kan genieten van je welverdiende vakantie.

In 1 dag tijd gaan we ervoor zorgen dat je content hebt staan voor 6 weken. We maken niet alleen de teksten samen, ik maak ook nieuwe frisse foto’s en video’s van je waarmee ik de visuals maak en je na de zomercontent ook nog mee vooruit kunt. Vervolgens staat alles klaar om ingepland te worden, zodat je hier geen omkijken meer naar hebt!

Ben jij toe aan die welverdiende vakantie met je kids? Dan is het zorgeloze zomerpakket perfect voor jou!

Zorgeloos de zomer in

 1 dag in de studio

Deze dag maken we content waarmee je de hele zomervakantie zichtbaar bent. Je krijgt teksten, foto’s, video’s en een strategie die bij jou past.

Trello bord

Hier werken we samen in tijdens het content maken. Zo behoud je altijd de controle over wat er wanneer geplaatst wordt.

Heerlijke lunch

Een hele dag zonder eten wordt niemand vrolijk van. Dus ook de lunch wordt door mij verzorgd, zodat we vol energie aan de content kunnen werken.

“Marieke heeft veel kennis in huis over spcial media, heeft leuke ideeën en is creatief. Tijdens onze sessie heb ik 4 pagina’s volgeschreven met tips en info. Ze wist me enorm te prikkelen. Na de sessie kon ik bijna niet stoppen met content maken.”

Elbertje – J.U.F.

Het resultaat met het zorgeloze zomer pakket

Tijdens onze Zorgeloze Zomer dag gaan we niet alleen content bedenken, maar krijg je ook een fotoshoot! Na deze dag heb jij:

🔥Content voor de hele zomervakantie (6 weken)

🔥Nieuwe foto’s en video’s die je niet alleen voor Instagram kunt gebruiken, maar ook voor je website, podcast cover, nieuwsbrief

🔥Een consistente planning waardoor jij zorgeloos op vakantie kunt gaan zonder je volgers te ghosten

🔥Een streepje voor bij potentiële klanten, omdat jij wel zichtbaar blijft

🔥Nog meer zin in de vakantie, omdat je weet dat alles geregeld is

social proof zorgeloze zomer
zomervakantie content voor ondernemers

Zorgeloze Zomer Pakket

Voor wie: Voor de ondernemer die rust wil in de vakantie en het liefste haar telefoon weg legt. Die nu echt de tijd wil nemen voor haar kinderen, zodat ook zij een fijne vakantie hebben. En geen moeder die toch nog even snel chagrijnig een post eruit moet gooien, omdat ze de verbinding met haar volgers niet wil verliezen.

Inhoud: 1 dag in mei of juni in de studio in Den Bosch. Samen teksten schrijven voor 2 posts per week, fotoshoot en verzorgde lunch. Trello bord waarin je precies kunt zien wat wanneer geplaatst kan worden. 

Investering: Eenmalig 888 ex btw of in 2x 455 ex btw.

Let op er zijn nog 5 van de 6 plekken beschikbaar

Veelgestelde vragen:

Q: Zijn er bepaalde dagen waarop we kunnen afspreken?

Op donderdagen en vrijdagen kunnen we de zomercontent voor je gaan maken. Dit ivm met de opvang van mijn kindjes. Andere dagen zijn in overleg mogelijk.

Q: Zijn er beperkte plaatsen beschikbaar?

Ik heb nog 5 plekken van de 6 beschikbaar. Wees dus op tijd, want vol=vol

Q: Hoeveel teksten/posts gaan we maken?

We gaan 2 posts per week maken en inplannen, omdat je zichtbaar wil blijven in de zomer. Dit is genoeg om toch onder de aandacht te blijven bij je huidige en nieuwe volgers.

Marieke@mamarketing.nl | KVK 82898731 | BTW NL003752011B02 | Privacy Verklaring Algemene voorwaarden