fbpx
085 0041073 (ook voor Whatsapp) Marieke@Mamarketing.nl

Breng jouw insta naar het volgende level.

Vraag de insta power up scan aan.

Er zitten miljoenen mensen op social media en iedereen probeert zoveel mogelijk volgers te krijgen. “Dit werkt bij haar ook, dus dit zal bij mij ook werken”. Wat bij de een werkt, werkt bij de ander niet. In deze tijd gaat het over opvallen op een manier die bij jou past. Pas dan trek jij volgers aan die bereid zijn om van jou te kopen. Ik analyseer jouw social media en laat jou zien hoe JIJ op kunt vallen op een manier dat bij JOU past.

Dit krijg jij als je de scan vandaag aanvraagt:

– Gegarandeerd 3 verbeterpunten die je direct kunt toepassen voor meer groei op Insta. (onbetaalbaar)

– Persoonlijke AUDIO (twv 49) Hoe ga jij meer opvallen op een manier die bij jou past? Ik deel mijn visie en kennis op gebied van social media met jou.

Blueprint (twv 45) Speciaal op maat gemaakt voor jou met stappen die je kunt nemen om echt powerfull te worden.

1:1 sessie (twv 55) 30 minuten lang gaan we samen dieper in op de handvatten die ik je heb gegeven in de audio en blueprint. Jij mag mij alle vragen stellen die je nog hebt zodat jij waardevolle volgers aan gaat trekken.

Totale waarde: 149 euro nu slechts 75!

 

power up social media scan
instagram analyse voor bedrijven
social media scan
social media scan

oke, en dan?

ster

Stap 1

Na aanmelding krijg je een link en vult de vragenlijst in waarmee ik jouw social media ga analyseren. Wat doe je al goed en wat kan er beter? 

ster

Stap 2

Je ontvangt de audio + blueprint waarmee jij aan de slag kunt om powerfull te worden.

ster

Stap 3

Je plant de 1:1 sessie in van 30 minuten waar je mij alle vragen kunt stellen. Ik help je verder op weg. In deze sessie wordt alles helemaal duidelijk!

social media scan

Dit is wat de power up scan je oplevert:

ster

Gegarandeerd 3 verbeterpunten waarmee je gaat groeien op Insta.

ster

Jij weet precies waarmee jij op kunt vallen en hoe je dit in moet zetten.

ster

Je zichtbaarheid krijgt een boost en dit vertaalt zich in de aantal volgers die je erbij zal krijgen.

ster

Je trekt niet alleen meer volgers aan, maar ook diegenen die perfect passen bij jouw waarden, waardoor je de leukste klanten gaat krijgen.

ster

Je krijgt handvatten om je expertise en autoriteit op jouw vakgebied te benadrukken, waardoor je als expert wordt gezien.

ster

Je ontdekt hoe je een professionele uitstraling kunt creëren die vertrouwen en geloofwaardigheid opbouwt, waardoor je aantrekkelijker wordt voor klanten.

social media instagram scan
power up social media scan

Marieke heeft veel kennis in huis over social media, heeft leuke ideeën en is creatief. Tijdens onze sessie heb ik 4 pagina’s volgeschreven met tips en info. Ze wist me enorm te prikkelen. Na de sessie kon ik bijna niet stoppen met content maken.

Elbertje

J.U.F.

Veelgestelde vragen

Wanneer kan ik de scan verwachten?

Als je de scan hebt aangevraagd, plan je via de link de 1:1 sessie in. Het beste is om hier ongeveer 5 dagen tussen te laten zitten. Ik wil namelijk echt de tijd krijgen om een goede analyse voor je te maken. Een paar dagen voor de call krijg jij de Power Up scan toegestuurd.

 

Is dit wel persoonlijk?

Niemand is hetzelfde en daarom maak ik deze scan persoonlijk voor jou aan de hand van jouw social media kanaal.

 

Welke kanalen kan ik laten scannen?

Alle social media kanalen waar jij op te vinden bent. Instagram, LinkedIn, TikTok, Facebook, Pinterest. Ik kijk namelijk ook mee welk kanaal voor jou misschien ook geschikt zou kunnen zijn adv de doelgroep die je hebt.

 

Hoe weet je welke doelgroep ik heb?

Als je de scan hebt aangevraagd krijg je een formulier toegestuurd waarop je vragen kunt beantwoorden, zodat de scan helemaal op jou van toepassing is. Hoe meer ik weet, hoe beter ik de scan voor je kan maken! De vraag over de doelgroep staat hier ook in.

 

Marieke@mamarketing.nl | KVK 82898731 | BTW NL003752011B02 | Privacy Verklaring Algemene voorwaarden