fbpx
085 0041073 (ook voor Whatsapp) Marieke@Mamarketing.nl

In 1 sessie helder hoe jij op jouw manier op kunt vallen op social media, zodat je de juiste volgers aantrekt!

Vraag de power up scan aan.

Er zitten miljoenen mensen op social media en iedereen probeert zoveel mogelijk volgers te krijgen. “Dit werkt bij haar ook, dus dit zal bij mij ook werken”. Wat bij de een werkt, werkt bij de ander niet. In deze tijd gaat het over opvallen op een manier die bij jou past. pas dan trek jij volgers aan die bereid zijn om van jou te kopen. Ik analyseer jouw social media en laat jou zien hoe JIJ op kunt vallen op een manier dat bij JOU past.

Dit krijg jij als je de scan vandaag aanvraagt:

– Persoonlijke AUDIO. Hoe ga jij meer opvallen op een manier dat bij jou past? Ik deel mijn visie en kennis op gebied van social media met jou.

Blueprint. Speciaal op maat gemaakt voor jou met stappen die je kunt nemen om echt powerfull te worden.

1:1 sessie. 30 minuten lang gaan we samen dieper in op de handvatten die ik je heb gegeven in de audio en blueprint. Jij mag mij alle vragen stellen die je nog hebt zodat dit super waardevol voor je is.

Totale waarde: 149 euro nu slechts 49 35!

power up social media scan
social media scan
social media scan
social media scan

oke, en dan?

ster

Stap 1

Na aanmelding krijg je een link en vult de vragenlijst in waarmee ik jouw social media ga analyseren. Wat doe je al goed en wat kan er beter? 

ster

Stap 2

Je ontvangt de audio + blueprint waarmee jij aan de slag kunt om powerfull te worden.

ster

Stap 3

Je plant de 1:1 sessie in van 30 minuten waar je mij alle vragen kunt stellen. Ik help je verder op weg. In deze sessie wordt alles helemaal duidelijk!

power up scan social media

Dit is wat de power up scan je oplevert:

ster

Jij weet precies waarmee jij op kunt vallen en hoe je dit in moet zetten.

ster

Jij krijgt een hoop inspiratie om een berg content te maken die WEL aanslaat, omdat je nu weet waar jouw volgers behoefte aan hebben.

ster

Je zichtbaarheid krijgt een boost en dit vertaalt zich in de aantal volgers die je erbij zal krijgen.

ster

Je krijgt praktische tips voor je Instagram feed, bio, linkedIn berichten, content, visuals etc. die je direct toe kunt passen.

ster

Ik denk mee over de visuals die jij kunt gaan gebruiken. Weg met de standaard laptop foto’s!

social media scan
power up social media scan

Veelgestelde vragen

Wanneer kan ik de scan verwachten?

Als je de scan hebt aangevraagd, kun je hem binnen 1 week verwachten. Mocht het vanwege drukte langer duren, dan krijg je hier altijd bericht van. Ik wil namelijk echt de tijd krijgen om een goede analyse voor je te maken.

 

Is dit wel persoonlijk?

Niemand is hetzelfde en daarom maak ik deze scan persoonlijk voor jou aan de hand van jouw social media kanaal.

 

Welke kanalen kan ik laten scannen?

Alle social media kanalen waar jij op te vinden bent. Instagram, LinkedIn, TikTok, Facebook, Pinterest. Ik kijk namelijk ook mee welk kanaal voor jou misschien ook geschikt zou kunnen zijn adv de doelgroep die je hebt.

 

Hoe weet je welke doelgroep ik heb?

Als je de scan hebt aangevraagd krijg je een formulier toegestuurd waarop je vragen kunt beantwoorden, zodat de scan helemaal op jou van toepassing is. Hoe meer ik weet, hoe beter ik de scan voor je kan maken! De vraag over de doelgroep staat hier ook in.

 

Marieke heeft veel kennis in huis over social media, heeft leuke ideeën en is creatief. Tijdens onze sessie heb ik 4 pagina’s volgeschreven met tips en info. Ze wist me enorm te prikkelen. Na de sessie kon ik bijna niet stoppen met content maken.

Elbertje

J.U.F.

Marieke@mamarketing.nl | KVK 82898731 | BTW NL003752011B02 | Privacy Verklaring Algemene voorwaarden