fbpx
085 0041073 (ook voor Whatsapp) Marieke@Mamarketing.nl

“The best view

comes after

the hardest climb”

 

Social media manager
social media manager brabant

In 2016 werd ik trotse moeder van Keano. Dit ging niet geheel zonder slag of stoot, want hij kwam al ter wereld toen ik 30 weken zwanger was. Gelukkig is het een sterke jongen en mochten we na 5 weken ziekenhuis al naar huis. Helaas was dat het begin punt van een turbulente tijd. Zijn vader en ik gingen uit elkaar en ik leerde een tijdje daarna mijn nieuwe partner kennen. Er ging een nieuwe wereld voor mij open, want ik wist toen nog niet dat er echt romantische mannen bestonden ;). Dit heeft helaas niet lang mogen duren, want in juli 2018 overleed hij plotseling naast mij in bed aan een hartstilstand…

Op zo’n moment veranderd je hele leven en misschien ook wel denkwijze, want vanaf dat ik het een plekje heb gegeven wil ik alles uit het leven halen wat er uit te halen valt. En ben ik mijn doel echt aan het verwezelijken.

Daarom ben ik in 2021 gestart met mijn bedrijf om ondernemers te helpen met hun online zichtbaarheid. Ik begon met het beheren van social media, waar ik lekker mijn creativiteit in kwijt kan.

Nu ben ik social media specialist & coach (beheer ook nog steeds). Wauw, nog nooit in mijn leven heeft iets zo kloppend gevoeld.

Elke dag word ik weer super blij om mensen zoals jij te mogen helpen.

Zoals dat iedereen zijn/haar eigen talenten heeft, is dit mijn talent. Binnen 3 seconden voel en zie ik waar het mis gaat bij iemand. Ik zie direct welke stappen iemand mag nemen om echt goed online zichtbaar te worden.

Waar ik mijn klanten dan ook naartoe help is online groeien zonder dat het ten koste gaat van je gezin of jezelf. Social media blijft namelijk een middel om klanten aan te trekken, maar je kan dit op een veel makkelijkere manier dan dat de meeste ondernemers doen.

Typisch Marieke

Social media specialist brabant

Ik ben heel benieuwd. Wie ben jij? Waar droom je van als zelfstandig ondernemer? Wat houdt je nog tegen om online zichtbaar te zijn?

Als er op dit moment ook maar iets is waar je in vast loopt en je hebt het idee dat ik je kan helpen, klik dan op de onderste knop en vul het contact formulier in.

Vertel me wat je uitdagingen zijn en laten we samen kijken of we een klik hebben en iets voor elkaar kunnen betekenen. Misschien heb je ergens het gevoel dat ik je op een bepaalde manier verder kan helpen.

Mijn missie is om elke ondernemer verder te helpen als ze met mij in contact komen. Het kan zijn dat ik je kan helpen door samen te werken, maar ik verwijs je net zo lief door naar een andere collega als ik voel dat je met haar een betere klik zou hebben. Ik geloof namelijk niet in concurrentie. Ik geloof in iemand helpen door haar met de juiste persoon te matchen.

Laat het me weten door op onderstaande knop te klikken. Je kunt binnen 48 uur een reactie van mij verwachten.

Marieke@mamarketing.nl | KVK 82898731 | BTW NL003752011B02 | Privacy Verklaring Algemene voorwaarden