fbpx
085 0041073 (ook voor Whatsapp) Marieke@Mamarketing.nl
Selecteer een pagina

In 1 oogopslag helder hoe jij meer leads aan trekt.

Vraag de Insta Quick scan aan!

Er zitten miljoenen mensen op social media en iedereen probeert zoveel mogelijk volgers te krijgen. “Dit werkt bij haar ook, dus dit zal bij mij ook werken”. Wat bij de een werkt, werkt bij de ander niet. In deze tijd gaat het over opvallen op een manier die bij jou past. pas dan trek jij volgers aan die bereid zijn om van jou te kopen. Ik analyseer jouw social media en laat jou zien hoe JIJ op kunt vallen op een manier dat bij JOU past.

Dit krijg jij als je de scan vandaag aanvraagt:

– Persoonlijke AUDIO. Hoe ga jij meer opvallen op een manier dat bij jou past? Ik deel mijn visie en kennis op gebied van social media met jou.

Blueprint. Persoonlijke analyse verslag met stappen die je kunt nemen om echt meer zichtbaar te worden.

1:1 sessie. 30 minuten lang gaan we samen dieper in op de handvatten die ik je heb gegeven in de audio en blueprint. Je mag mij alle vragen stellen die je nog hebt zodat dit super waardevol voor je is.

Totale waarde: 149 euro nu 75!

power up social media scan
social media scan
social media scan
social media scan

oke, en dan?

mamarketing

Stap 1

Na aanmelding krijg je een link en vult de vragenlijst in waarmee ik jouw social media ga analyseren. Wat doe je al goed en wat kan er beter?

mamarketing

Stap 2

Je ontvangt de audio + blueprint waarmee jij aan de slag kunt om powerfull te worden.

mamarketing

Stap 3

Je plant de 1:1 sessie in van 30 minuten waar je mij alle vragen kunt stellen. Ik help je verder op weg. In deze sessie wordt alles helemaal duidelijk!

power up scan social media

Dit is wat de quick scan je oplevert:

mamarketing

Je weet precies op welke manier je meer klanten aan gaat trekken.

mamarketing

Je krijgt een hoop inspiratie om een berg content te maken die WEL aanslaat, omdat je nu weet waar jouw volgers behoefte aan hebben.

mamarketing

Je zichtbaarheid krijgt een boost en dit vertaalt zich in de aantal leads die je erbij zal krijgen.

mamarketing

Je krijgt praktische tips die je direct toe kunt passen.

mamarketing

Ik denk mee over de visuals die je kunt gaan gebruiken. Dit wordt steeds belangrijker. Weg met de standaard laptop foto’s!

social media scan
power up social media scan

Veelgestelde vragen

Wanneer kan ik de scan verwachten?

Als je de scan hebt aangevraagd, kun je hem binnen 1 week verwachten. Mocht het vanwege drukte langer duren, dan krijg je hier altijd bericht van. Ik wil namelijk echt de tijd nemen om een goede analyse voor je te maken.

 

Is dit wel persoonlijk?

Niemand is hetzelfde en daarom maak ik deze scan persoonlijk voor jou aan de hand van jouw social media kanaal.

 

Welke kanalen kan ik laten scannen?

Alle social media kanalen waar jij op te vinden bent. Instagram, LinkedIn, TikTok, Facebook, Pinterest. Ik kijk namelijk ook mee welk kanaal voor jou misschien ook geschikt zou kunnen zijn adv de doelgroep die je hebt.

 

Hoe weet je welke doelgroep ik heb?

Als je de scan hebt aangevraagd krijg je een formulier toegestuurd waarop je vragen kunt beantwoorden, zodat de scan helemaal op jou van toepassing is. Hoe meer ik weet, hoe beter ik de scan voor je kan maken! De vraag over de doelgroep staat hier ook in.

 

Marieke@mamarketing.nl | KVK 82898731 | BTW NL003752011B02 | Privacy Verklaring Algemene voorwaarden
[et_social_follow icon_style="simple" icon_shape="circle" icons_location="top" col_number="auto" custom_colors="true" bg_color="#378981" bg_color_hover="#378981" icon_color="" icon_color_hover="" outer_color="dark"]