fbpx
085 0041073 (ook voor Whatsapp) Support@Mamarketing.nl

In 1,5 uur content schrijven voor een hele maand.

Je worstelt dagenlang met het bedenken van de perfecte post. Je wil niet te commercieel overkomen, maar ook niet zielig gevonden worden. Eigenlijk schiet je al in paniek als je het woord content hoort. En heb je eindelijk een tekst, dan denk je bij jezelf: “is dit wel goed genoeg? Zitten mijn volgers hier wel op te wachten?”. Daarom schuif je het maar voor je uit en ga je liever aan de slag met leukere dingen in je bedrijf. Zoals facturen sturen! Het enige is dat je daar wel klanten voor nodig hebt en deze komen helaas niet zomaar aanwaaien.

En hoe zorg je ervoor dat er klanten komen? Precies! Door consistent zichtbaar te zijn bouw jij aan je eigen community op Instagram. Daar vang je ze met jouw content!

Stel je eens voor dat je in slechts 1,5 to 2,5 uur tijd genoeg teksten kunt schrijven zodat jij een hele maand aan content in kunt plannen op Instagram. Geen eindeloze dagen meer aan het worstelen met ideeën, geen twijfels meer over je teksten. Wat als je posts niet alleen interactie zouden opleveren, maar ook echte betrokkenheid van je volgers uit je eigen community? Met de Groei Sessie gaan wij dit in 90 minuten tijd fixen!

(met de code GLOEDNIEUW ontvang je 30 korting)

Social media manager voor vrouwelijke ondernemers

“Ik heb met veel plezier met Marieke gewerkt! Marieke maakt leuke content en weet wat ze doet. Ik raad haar dan ook bij elke kans die ik krijg van harte aan :)”

Iris – Sweet! Digital

instagram buddy voor ondernemers

Gegarandeerd content voor een hele maand in 1,5tot 2,5  uur!

Je bent super goed in je vak, weet wie je bent en waar je voor staat. Dit is niet vanzelf gekomen. Jij bent zo krachtig geworden door wat je hebt meegemaakt. Jouw omgeving en je klanten weten dit ook. Maar jouw potentiële klanten zien dit niet terug in je content en zichtbaarheid! Super zonde!

Goed nieuws! Ik ben de expert die naast je staat. Je hoeft het niet meer alleen te doen. Eindelijk die stok achter de deur waarvan je niet wist dat je die nodig had. 

Ik kijk niet alleen mee naar de teksten en de strategie die bij jou past. Ik check ook of je branding en visuals nog wel bij je passen, want als die uitstraling niet bij je past kunnen we content creëren tot we een ons wegen.. dan komt het gewoon niet over. En de bedoeling is juist om op je eigen manier op te gaan vallen! 

Dus ben jij opzoek naar een buddy met verstand van social media? Dan past de Groei Sessie perfect bij jou!

(met de code GLOEDNIEUW ontvang je 30 korting)

Laat je Instagram groeien!

 1,5 tot 2,5 uur online 

Content creëren waarmee je een hele maand vooruit kunt. We bepalen een strategie om ervoor te zorgen dat je gaat groeien op Instagram. 

Trello bord

Hier werken we samen in tijdens het content schrijven. Binnen 1 week check ik jouw content en geef ik tips waardoor het nog beter wordt.

Mijn creatieve brein

Ik denk mee over jouw visuals en branding. Kloppen de kleuren en uitstraling bij ik wil overbrengen / wat mijn klant wil zien

“Marieke heeft veel kennis in huis over spcial media, heeft leuke ideeën en is creatief. Tijdens onze sessie heb ik 4 pagina’s volgeschreven met tips en info. Ze wist me enorm te prikkelen. Na de sessie kon ik bijna niet stoppen met content maken.”

Elbertje – J.U.F.

Het resultaat met de Groei Sessie

Tijdens onze 1:1 call gaan we niet alleen content bedenken, maar werken we ook aan een strategie die bij jou past, zodat jij het doel wat je voor ogen hebt gaat behalen. Na de Groei Sessie heb jij:

🔥Content voor een hele maand

🔥Een strategie waarmee jij weet hoe je meer interactie kunt krijgen op je content

🔥Meer zelfvertrouwen over dat wat je post ook goed is

🔥Weet jij beter hoe Instagram in elkaar zit en kun je hier op inspelen

🔥Een consistente planning waardoor jij op gaat vallen bij je doelgroep

🔥Een stok achter de deur die jou helpt te groeien op Instagram.

(met de code GLOEDNIEUW ontvang je 30 korting)

social media groei sessie

Groei sessie

Voor wie: Voor de ondernemer die kei goed is in wat ze doet voor haar klanten. Regelmatig twijfelt over wat voor content ze nu moet maken. Of dat nu ligt aan het perfectionisme, onzekerheid of gewoon geen verstand hebben van marketing (je kunt niet alles weten😘), er komt gewoon niks op papier. En komt er wel iets, dan slaat de twijfel weer toe. “Is dit wel goed genoeg? Zitten mijn volgers hier wel op te wachten?”. Je weet dat je consistent zichtbaar moet zijn, want de klanten komen niet vanzelf. Je hebt gewoon een stok achter de deur en inspiratie nodig! 

Inhoud: 1x per maand een sessie van 1,5 tot 2,5 uur online of op locatie. Trello bord waarin ik mee kan kijken en tips geef mbt de teksten/visuals. 

Investering: Omdat dit mijn gloednieuwe aanbod is, mogen de eerste 3 ondernemers een korting ontvangen van 30! Je betaald dus eenmalig 169 ipv 199 ex btw per maand. De code GLOEDNIEUW is maar voor 3 ondernemers geldig. En wil je meteen 3 maanden? Dan krijg je van mij een leuke korting.

Veelgestelde vragen:

Q: Moet ik elke maand een GroeiSessie boeken?

A: Het hoeft niet, maar om consistent zichtbaar te zijn is het wel aan te raden. Als je dit eenmaal gewend bent, kunnen we kijken of je het alleen weer kan. Of misschien wel alles wilt uitbesteden.

Q: Kunnen we elke dag van de week afspreken?

Op donderdag en vrijdagen kunnen we een GroeiSessie inplannen ivm mijn kids die dan bij de opvang zijn. Eventueel in overleg kan het ook in de avond.

Q: Zijn er beperkte plaatsen beschikbaar?

Op dit moment heb ik nog plek voor 5 GroeiSessies, dit kan echter snel veranderen. 

Q: Hoeveel teksten/posts gaan we maken?

Ik kijk naar wat jouw doel is en daar pas ik de hoeveelheid teksten op aan. Ik zorg er voor dat we alle teksten af krijgen in 1,5 uur, zodat jij content hebt voor een hele maand.

(met de code GLOEDNIEUW ontvang je 30 korting)

support@mamarketing.nl | KVK 82898731 | BTW NL003752011B02 | Privacy Verklaring Algemene voorwaarden