fbpx
085 0041073 (ook voor Whatsapp) Marieke@Mamarketing.nl
social media uitbesteden

Insta Gamechanger: In 3, 6 of 12 maanden jouw socials onderscheidend maken, waardoor jij makkelijker klanten aan trekt.

Je zit op je eigen Instagram te kijken en denkt:

Ik plaats regelmatig een post, maar mijn bereik is echt om te janken. Logisch dat er geen klanten komen.

Ik ben uren bezig op social media, de enige die mijn posts liked is mijn moeder of vriendinnen.

Mijn feed is ook maar een zooitje, ik zou wel wat meer professionaliteit willen uitstralen. Zodat ik echt als expert gezien word.

Je wisselt steeds van strategie en hebt geen goede basis neergezet in je visuals en je branding. Je probeert hetzelfde te doen wat je die andere ziet doen. (en irriteert je aan concullega’s)

Ik begrijp je helemaal. Voorheen deed ik namelijk ook wat anderen deden, omdat ik niet wist hoe ik meer volgers (die bereid zijn om te kopen) op Instagram of andere kanalen kon aantrekken.

Heb jij nog de standaard laptop foto’s, lief lachen in de camera en niet te vergeten de foto waarop het lijkt alsof iemand je belt? Besef dan eens: Jij bent heel iemand anders! Jij mag jezelf laten zien op social media!

Daarmee ga jij pas écht klanten aan trekken.

Dit merkte ik toen ik 100% mezelf ging laten zien. Ik ben namelijk vrolijk, altijd positief en tegelijkertijd neem ik mijn business serieus. Dat mensen heel blij zijn om eindelijk eens de echte Marieke voorbij te zien komen, blijkt wel uit de vele DM’s en aanvragen die ik krijg.

opvallen op social media

Misschien herken jij jezelf wel in mijn verhaal. Je hebt van alles geprobeerd, maar wilt niet als ‘standaard’ worden gezien met het overmatig gebruik van het “visgraatvloereffect”. Je staat open voor verandering en wilt makkelijker klanten aantrekken.

Mijn aanpak is anders dan die van andere Instagram ‘experts’. Jij krijgt een super vette fotoshoot, professionele visuals, hulp met de teksten, je posts worden ingeplant en maken we samen van volgers klanten.

Je krijgt het totaalpakket. Zodat je met jouw unieke persoonlijkheid en stijl een succesvol Instagram-account krijgt. Want met een account dat past bij wie jij bent, trek je klanten aan die daar blij van worden.

Met mijn expertise en ervaring in het creëren van Instagram-strategieën waar jij blij van wordt, zorg ik ervoor dat jouw Instagram-account opvalt en de juiste mensen aantrekt. Ik geloof erin dat het mogelijk is om succesvol te zijn op Instagram, zonder te vervallen in een ‘one size fits all’ aanpak.

Samen gaan we ervoor zorgen dat jouw unieke persoonlijkheid en stijl tot uiting komt op Instagram en dat jij de successen behaalt die je voor ogen hebt.

Let’s do this, power woman!

Plan nu een matchcall!

Dit is waar je hulp bij zoekt!

mamarketing

Je wil klanten via Instagram! Anders kan je net zo makkelijk stoppen met dat kanaal.

mamarketing

Je gaat maar door met hetzelfde doen wat je altijd deed, omdat je gewoon niet weet wat je anders moet doen. Je zou willen dat iemand alles van je overneemt. Echt een succesvol Instagram account neerzet, maar wel met jouw authenticiteit en energie.

mamarketing

Je wordt niet gezien als “expert” terwijl je dat wel degelijk bent!  Je voelt je irritatie level omhoog gaan als je ziet dat het bij die andere ondernemer wel lukt.

mamarketing

Je hebt nog steeds de standaard foto’s die iedereen heeft en daardoor val je niet op in de massa. Je wil heel erg graag jezelf laten zien! Maar hoe?

mamarketing

Jij hebt een verhaal te vertellen. Je denkt dat andere mensen hier niet op zitten te wachten, maar als je dit op de juiste manier in je business plaatst.. dan word je pas echt een magneet!

mamarketing

Je weet wel waar jouw business voor staat, maar hoe breng je dit nu naar buiten op de manier die bij jou past?

mamarketing

Je bent online zichtbaar, maar de klanten komen niet. Je hebt al vanalles geprobeerd en het is nu tijd om hulp in te schakelen!

Vraag een matchcall aan

authentiek opvallen op social media

Een goede strategie voor de optiekzaak levert meer aanvragen op via social media.

Opvallen op instagram

Dit is wat samenwerken met mij je oplevert:

mamarketing

Je bereik vliegt omhoog! Jij wordt eindelijk gezien. Mensen vragen zich af waar je al die tijd was, omdat je nu pas opvalt tussen alles wat er hetzelfde uit ziet.

mamarketing

Jij krijgt weer energie. Ik neem over waar jij gefrustreerd van raakt, zodat jij lekker je klanten kan helpen, die training kunt volgen en je hebt meer tijd voor je kids.

mamarketing

Jouw persoonlijkheid matched eindelijk met je feed wat er voor zorgt dat jij de leukste klanten aan gaat trekken. (Geen klanten meer die energie slurpen, maar juist energie geven!)

mamarketing

Je haalt de leukste klanten binnen via Instagram. Met de juiste strategie die bij jou past.

mamarketing

Je bouwt aan een sterke basis waardoor jij beter weet waar je voor staat, wat je visie is en dit perfect naar buiten kunt brengen.

mamarketing

Jij bent geen uren meer bezig om posts te bedenken die toch minimaal bereik hebben. Jij krijgt professionele visuals, hulp met de tekst en je content wordt ingeplant.

mamarketing

Jij krijgt een super vette fotoshoot in de studio of op locatie. Op deze foto’s straal jij kracht uit en ben je jezelf!

mamarketing

Je hebt een expert naast je staan voor full support. Ik zie waar jij kansen laat liggen en wat jouw kracht is.

Vrouw, dit heb ik nodig

authentiek opvallen op social media

Als wij gaan samenwerken voor 3, 6 of 12 maanden, dan ziet het pakket er als volgt uit:

1x coach / strategie sessie (1,5 uur)

Online sessie waarin we samen helder gaan krijgen wie jij bent en wat jij uit wil stralen. Tijdens deze sessie is duidelijk welke strategie ik voor jou in ga zetten. Ben niet bang als we de strategie nog niet helemaal helder hebben in deze 1,5 uur. Ik ben je rechterhand. We gaan de eerste maand dieper op deze strategie in. We bepalen hoeveel visuals ik voor je ga maken om zichtbaar te worden, zodat potentiële klanten je gaan vinden. Dit zit meestal rond 3-5 posts per week.

1x per kwartaal een fotoshoot (? uur)

Elke fotoshoot is afgestemd op jou. De ene keer zullen we binnen 1 uur klaar zijn, de andere keer hebben we misschien 2,5 uur nodig. Zolang we maar de perfecte foto’s hebben voor de komende 3 maanden waarmee jij écht jezelf laat zien. We bepalen aan de hand van een Pinterest bord op welke locatie wij de foto’s gaan maken. Gooi dat masker maar af! Ik help je hier natuurlijk mee en geloof me: Dit wordt geweldig!

1x per maand een brainstormsessie (1 uur)

Ik ga je in deze brainstormsessie helpen om de teksten voor de content te schrijven. Waarom ik dit jou laat doen? Omdat dit vanuit jou moet komen. Jij bent de energie in je business en andere moeten hiervan aangaan. Ik kan jouw gevoel niet kopiëren, maar ik kan je wel helpen de teksten te schrijven. Je wist van te voren niet hoe makkelijk dit zou zijn!

Trello bord

Om samen te werken gebruiken wij een trello bord. Hierin komt de content te staan die ik heb gemaakt en ingepland. Ook jij kan hier de teksten in plaatsen. Zo is alles overzichtelijk en blijft onze inbox dat ook!

Instagram scan voor ondernemers

Je bent welkom bij mij als:

9

Je een eigen business hebt en niet bang bent om jezelf online te laten zien. Je bent positief ingesteld en opgeven is geen optie. Je snapt dat je eerst moet zaaien voordat je kan gaan oogsten.

9

Je hebt humor, maar bent wel serieus in je business. Je staat open voor verandering, omdat je weet dat je nieuwe dingen moet doen om verder te groeien in je bedrijf. Je mag het natuurlijk best spannend vinden! Ik help je graag buiten je comfortzone.

Veelgestelde vragen

Kan ik direct starten?

Jazeker! Je hoeft niet te wachten tot na een vakantie, of begin van het jaar. Als jij gezien wil worden en klanten aantrekken als een magneet dan is NU het moment.

 

Ik heb pas een fotoshoot gehad, kan ik deze ook gebruiken?

Je krijgt bij mij per kwartaal een fotoshoot. De foto’s die ik maak zorgen ervoor dat we de échte jij gaan zien!  De andere fotograaf kan ook de mooiste foto’s hebben gemaakt, maar ik weet precies welke content ik voor jou ga maken. En daarnaast heeft iedere fotograaf zijn eigen stijl. Daarbij weet ik ook wat voor foto’s ik nodig heb. Je kunt de foto’s zeker nog wel gebruiken voor bijv je website. Overleg hierover is altijd mogelijk.

 

Hoeveel posts plaats je per maand?

Dit is afhankelijk van waar jouw doelgroep blij van wordt. Dit gaan we samen bepalen in de eerste strategiesessie. Natuurlijk kan dit worden aangepast in de loop van de tijd. In het begin is het vooral testen wat het beste werkt. Daarna is het optimaliseren! Het is wel aan te raden om te beginnen met 3 posts per week.

 

Krijg ik alleen posts of ook stories en reels?

Ik maak alle content voor je. Dit kunnen single posts, carrousel posts, stories of reels zijn. We bespreken in de strategiesessie wat het beste bij jouw strategie gaat passen.

 

Mag ik tussendoor zelf ook nog posten?

Het blijft jouw account, dus dat mag zeker! Het is wel fijn als we dit in overleg doen. Dan voorkomen we dat er dubbel geposts wordt op 1 dag.

 

Ik heb geen inspiratie om teksten te maken, kun jij deze ook schrijven?

Ik vind het belangrijk dat de teksten vanuit jou komen, omdat jij de energie bent in je bedrijf. Ik kan nooit overbrengen wat jij bedoelt. De content die we maken moet authentiek zijn en dit kun je dus alleen zelf doen. Je hoeft niet bang te zijn dat je alsnog super lang bezig bent met teksten schrijven, want hiervoor heb ik speciaal de brainstormsessie in het pakket zitten! Deze sessie plannen we iedere maand in, zodat we in 1-1,5 uur tijd alle teksten gaan schrijven samen. Ik help je hier mee!

Wat is de investering?

3 maanden (incl 1 fotoshoot twv 499): 1999

6 maanden (incl 2 fotoshoots twv 998): 3777

12 maanden (incl 4 fotoshoots twv 1996): 7444

Per maand betalen is ook mogelijk

“Eindelijk iemand gevonden die alle zorgen van mij heeft overgenomen. Als parttime moeder met 2 kinderen, was het best moeilijk om tijd te maken voor het bewerken van foto’s en op social media met verhaal te plaatsen. Op een gegeven moment kun je geen verhaal meer verzinnen bij het plaatsen van de foto’s. Ik heb geen website dus social media is het enige waarmee ik klanten binnen haal.
Gelukkig ben ik Marieke tegengekomen en die regelt alles! Ik hoef maar de foto’s te sturen, that’s it!
Ben er super blij mee!

Als jij ook in mijn situatie zit die weinig tijd heeft om dingen te delen op social media, dan raad ik je zeker Marieke aan!”

Sevgi Senkal

Brows city - Den Bosch

Marieke@mamarketing.nl | KVK 82898731 | BTW NL003752011B02 | Privacy Verklaring Algemene voorwaarden