fbpx
085 0041073 (ook voor Whatsapp) Support@Mamarketing.nl
social media specialist brabant

Gamechanger: In 3, 6 of 12 maanden jouw socials onderscheidend maken, waardoor jij makkelijker klanten aan gaat trekken.

Je zit op je eigen Instagram te kijken en denkt:

Ik plaats regelmatig een post, waarom komen de klanten niet?

Ik ben uren bezig op social media, maar het levert niks op.

Mijn feed is ook maar een zooitje, ik zou wel wat meer professionaliteit willen uitstralen.

Je wisselt steeds van stijl, omdat je geen goede basis hebt neergezet in je visuals en je branding. Je doet hetzelfde wat je die andere ziet doen.

Ik begrijp je helemaal. Voorheen deed ik namelijk ook wat anderen deden, omdat ik niet wist hoe ik meer volgers (die bereid zijn om te kopen) op Instagram of andere kanalen kon aantrekken.

Ik had ook de standaard laptop foto’s, lief lachen in de camera en niet te vergeten de foto waarop het lijkt alsof iemand mij belt. Tot ik besefte: Marieke is heel iemand anders, hoe kan ik dat laten zien op social media?

Ik besefte dat ik mijzelf mag laten zien! Dat ik daarmee pas écht klanten aan ga trekken. Ik ben vrolijk, altijd positief en tegelijkertijd neem ik mijn business serieus. Dat mensen heel blij zijn om eindelijk eens de echte Marieke voorbij te zien komen, blijkt wel uit de vele DM’s en aanvragen die ik krijg.

opvallen op social media

Misschien herken jij jezelf wel in mijn verhaal. Je hebt van alles geprobeerd, maar wilt niet als ‘standaard’ worden gezien met het overmatig gebruik van het “visgraatvloereffect”. Je staat open voor verandering en wilt makkelijker klanten aantrekken. Als jij jezelf hierin herkent, dan kan ik je helpen!

Mijn aanpak is anders dan die van andere Instagram ‘experts’. Ik regel de fotoshoot, maak de visuals, help je met de teksten en plan je posts in. Daarnaast help ik je hoe jij van je volgers klanten maakt.

Ik geef jou het totaalpakket om je unieke persoonlijkheid en stijl te vertalen naar een succesvol Instagram-account. Ik begrijp hoe belangrijk het is om authentiek te zijn en een account te hebben dat past bij wie jij bent.

Met mijn expertise en ervaring in het creëren van Instagram-strategieën waar jij blij van wordt, zorg ik ervoor dat jouw Instagram-account opvalt en de juiste mensen aantrekt. Ik geloof erin dat het mogelijk is om succesvol te zijn op Instagram, zonder te vervallen in een ‘one size fits all’ aanpak.

Als jij hulp nodig hebt om op te vallen op Instagram en de aandacht te krijgen die je verdient, dan sta ik voor je klaar.

Samen gaan we ervoor zorgen dat jouw unieke persoonlijkheid en stijl tot uiting komt op Instagram en dat jij de successen behaalt die je voor ogen hebt.

Let’s do this, power woman!

Plan nu een matchcall!

Dit is waar je hulp bij zoekt!

ster

Je gaat maar door met hetzelfde doen wat je altijd deed, omdat je niet weet waar de schoen wringt. Je zou willen dat iemand alles voor je overneemt. Echt een succesvol Instagram account neerzet, maar wel met jouw authensiteit en energie.

ster

Je hebt nog steeds de standaard foto’s die iedereen heeft en daardoor val je niet op in de massa. Je wil heel erg graag jezelf laten zien! Maar hoe?

ster

Je wordt niet gezien als “expert” terwijl je dat wel degelijk bent! Je blijft hangen in wat je deed toen je nog startende was. Je voelt je energie wegstromen als je ziet dat het bij die andere ondernemer wel lukt.

ster

Jij hebt een verhaal te vertellen. Je denkt dat andere mensen hier niet op zitten te wachten, maar als je dit op de juiste manier in je business plaatst.. dan word je pas echt een magneet!

ster

Je weet wel waar jouw business voor staat, maar hoe breng je dit nu naar buiten op de manier die bij jou past?

ster

Je bent online zichtbaar, maar de klanten komen niet. Je hebt al vanalles geprobeerd en het is nu tijd om hulp in te schakelen!

Vraag een matchcall aan

social media expert brabant
social media expert brabant

Een goede strategie voor de optiekzaak levert meer aanvragen op via social media.

Opvallen op instagram

Dit is wat samenwerken met mij je oplevert:

ster

Jij wordt eindelijk gezien. Mensen vragen zich af waar je al die tijd was, omdat je nu pas opvalt tussen alles wat er hetzelfde uit ziet.

ster

Jij krijgt weer energie. Ik neem over waar jij gefrustreerd van raakt, zodat jij lekker je klanten kan helpen, die training kunt volgen en je hebt meer tijd voor je kids.

ster

Jouw persoonlijkheid matched eindelijk met je feed wat er voor zorgt dat jij de leukste klanten aan gaat trekken. (Geen klanten meer die energie slurpen, maar juist energie geven!)

ster

Je weet nu dat het binnen halen van klanten via social media een eitje is. Als je maar de juiste strategie hebt die bij jou past! Hierdoor krijg jij de beste volgers die bereid zijn om van je te kopen.

ster

Je bouwt aan een sterke basis waardoor jij beter weet waar je voor staat, wat je visie is en dit perfect naar buiten kunt brengen.

ster

Jij hoeft geen uren meer bezig te zijn om posts te bedenken. Ik maak de visuals, help je met de tekst en plan de content in.

ster

Jij hebt een fotograaf die precies weet wat jouw volgers willen zien. Die je op de foto zet zoals jij bent.

ster

Je hebt een expert naast je staan voor full support. Ik zie waar jij kansen laat liggen en wat jouw kracht is.

Vrouw, dit heb ik nodig

Als wij gaan samenwerken voor 3, 6 of 12 maanden, dan ziet het pakket er als volgt uit:

1x coach / strategie sessie (1,5 uur)

Online sessie waarin we samen helder gaan krijgen wie jij bent en wat jij uit wil stralen. Tijdens deze sessie is duidelijk welke strategie ik voor jou in ga zetten. Ben niet bang als we de strategie nog niet helemaal helder hebben in deze 1,5 uur. Ik ben je rechterhand. We gaan de eerste maand dieper op deze strategie in. We bepalen hoeveel visuals ik voor je ga maken om zichtbaar te worden, zodat potentiële klanten je gaan vinden. Dit zit meestal rond 3-5 posts per week. 

1x per kwartaal een fotoshoot (? uur)

Elke fotoshoot is afgestemd op jou. De ene keer zullen we binnen 1 uur klaar zijn, de andere keer hebben we misschien 2,5 uur nodig. Zolang we maar de perfecte foto’s hebben voor de komende 3 maanden waarmee jij écht jezelf laat zien. We bepalen aan de hand van een Pinterest bord op welke locatie wij de foto’s gaan maken. Gooi dat masker maar af! Ik help je hier natuurlijk mee en geloof me: Dit wordt geweldig!

1x per maand een brainstormsessie (1 uur)

Ik ga je in deze brainstormsessie helpen om de teksten voor de content te schrijven. Waarom ik dit jou laat doen? Omdat dit vanuit jou moet komen. Jij bent de energie in je business en andere moeten hiervan aangaan. Ik kan jouw gevoel niet kopiëren, maar ik kan je wel helpen de teksten te schrijven. Je wist van te voren niet hoe makkelijk dit zou zijn!

Trello bord

Om samen te werken gebruiken wij een trello bord. Hierin komt de content te staan die ik heb gemaakt en ingepland. Ook jij kan hier de teksten in plaatsen. Zo is alles overzichtelijk en blijft onze inbox dat ook!

VIP support

Van maandag t/m vrijdag kun je mij appen met vragen die je hebt. Om je succes te delen, te sparren over je business of iets anders dat je kwijt wilt! Alles om ervoor te zorgen dat jij je energie blijft behouden. Je doet dit namelijk niet alleen!

social media specialist brabant

Je bent welkom bij mij als:

9

Je een eigen business hebt en niet bang bent om jezelf online te laten zien. Je bent positief ingesteld en opgeven is geen optie. Je snapt dat je eerst moet zaaien voordat je kan gaan oogsten.

9

Je hebt humor, maar bent wel serieus in je business. Je staat open voor verandering, omdat je weet dat je nieuwe dingen moet doen om verder te groeien in je bedrijf. Je mag het natuurlijk best spannend vinden! Ik help je graag buiten je comfortzone.

Veelgestelde vragen

Kan ik direct starten?

Jazeker! Je hoeft niet te wachten tot na een vakantie, of begin van het jaar. Als jij gezien wil worden en klanten aantrekken als een magneet dan is NU het moment.

 

Ik heb pas een fotoshoot gehad, kan ik deze ook gebruiken?

Je krijgt bij mij per kwartaal een fotoshoot. De foto’s die ik maak zorgen ervoor dat we de échte jij gaan zien!  De andere fotograaf kan ook de mooiste foto’s hebben gemaakt, maar ik weet precies welke content ik voor jou ga maken. Daarbij weet ik ook wat voor foto’s ik nodig heb. Je kunt de foto’s zeker nog wel gebruiken voor bijv je website. Overleg hierover is altijd mogelijk.

 

Hoeveel posts plaats je per maand?

Dit is afhankelijk van waar jouw doelgroep blij van wordt. Dit gaan we samen bepalen in de eerste strategiesessie. Natuurlijk kan dit worden aangepast in de loop van de tijd. In het begin is het vooral testen wat het beste werkt. Daarna is het optimaliseren! Het minimum is 12 posts per maand (3 per week).

 

Krijg ik alleen posts of ook stories en reels?

Ik maak alle content voor je. Dit kunnen single posts, carrousel posts, stories of reels zijn. We bespreken in de strategiesessie wat het beste bij jouw strategie gaat passen.

 

Mag ik tussendoor zelf ook nog posten?

Het blijft jouw account, dus dat mag zeker! Het is wel fijn als we dit in overleg doen. Dan voorkomen we dat er dubbel geposts wordt op 1 dag.

 

Ik heb geen inspiratie om teksten te maken, kun jij deze ook schrijven?

Ik vind het belangrijk dat de teksten vanuit jou komen, omdat jij de energie bent in je bedrijf. Ik kan nooit overbrengen wat jij bedoelt. De content die we maken moet authentiek zijn en dit kun je dus alleen zelf doen. Je hoeft niet bang te zijn dat je alsnog super lang bezig bent met teksten schrijven, want hiervoor heb ik speciaal de brainstormsessie in het pakket zitten! Deze sessie plannen we iedere maand in, zodat we in 1-1,5 uur tijd alle teksten gaan schrijven samen. Ik help je hier mee!

Wat is de investering?

3 maanden: 1999

6 maanden: 3748

12 maanden: 6496

Per maand betalen is ook mogelijk

“Eindelijk iemand gevonden die alle zorgen van mij heeft overgenomen. Als parttime moeder met 2 kinderen, was het best moeilijk om tijd te maken voor het bewerken van foto’s en op social media met verhaal te plaatsen. Op een gegeven moment kun je geen verhaal meer verzinnen bij het plaatsen van de foto’s. Ik heb geen website dus social media is het enige waarmee ik klanten binnen haal.
Gelukkig ben ik Marieke tegengekomen en die regelt alles! Ik hoef maar de foto’s te sturen, that’s it!
Ben er super blij mee!

Als jij ook in mijn situatie zit die weinig tijd heeft om dingen te delen op social media, dan raad ik je zeker Marieke aan!”

Sevgi Senkal

Brows city - Den Bosch

support@mamarketing.nl | KVK 82898731 | BTW NL003752011B02 | Privacy Verklaring Algemene voorwaarden