fbpx
085 0041073 (ook voor Whatsapp) Support@Mamarketing.nl

Branding fotografie

Je herkent dit vast wel. Je bent een foto aan het zoeken voor bij die post die je net gemaakt hebt. Hmm, deze heb ik al gebruik, en deze ook.

Je scrollt verder door je feed naar beneden ff checken hoelang geleden ik deze gebruikt heb, want misschien kan het wel weer..

De foto’s die ik nu gebruik zijn eigenlijk helemaal niet authentiek. Ik zou graag foto’s willen die anders zijn dan anders.

Als deze gedachtes vaker voorbij komen, dan weet je: Het is tijd voor nieuwe foto’s!

Het is trouwens niet alleen dat je door je foto’s heen bent, je groeit ook! Die foto’s van een half jaar geleden zijn daardoor vaak al niet meer zoals jij je nu voelt.

En passen de foto’s die je nu gebruikt wel ècht bij jou?

Laat ik daar nu iets op gevonden hebben.

Een studioshoot!

Daar kan je echt alle kanten mee op. Niet standaard op een locatie die iedereen gebruikt, maar foto’s waar JIJ op staat.

Ik hoor je nu denken Marieke, dit is echt fantastisch!

Klopt! Dat is het zeker.

Ik sta zelf regelmatig aan de andere kant van de camera en weet hoe ongemakkelijk het kan voelen. Daarom vind ik het belangrijk dat jij je op je gemak voelt. Géén moeilijke poses en zere kaken van het neplachen bij mij.

Ik zet jouw op de foto zoals je bent: De krachtige ondernemer!

personal branding fotografie brabant
authentieke fotoshoot personal branding fotografie
personal branding fotograaf brabant
authentieke foto's
personal branding fotograaf brabant

Marieke heeft voor mij een serie foto’s gemaakt die ik sinds ontvangst in mijn website & social media ben gaan gebruiken. Video’s opnemen vind ik totaal geen probleem, maar foto’s maken? Brrr, ik krijg er de kriebels van en ga snel heel raar poseren!

Tijdens de fotoshoot stelde Marieke me ontzettend op mijn gemak en was het eerder gezellig, dan spannend! Ook hebben we echt leuke foto’s gemaakt die er totaal niet geposeerd uit zagen.

Over twee weken ga ik terug! Want ik heb nu nog meer ideeën gekregen voor mijn content en die foto’s gaan we mooi nog even samen maken. Ik zie er naar uit!

Lindsy Bruin

Wing Woman Coach