fbpx
085 0041073 (ook voor Whatsapp) Marieke@Mamarketing.nl

Fotografie

Het is super belangrijk om voor jouw bedrijf professionele foto’s te hebben. Voor je social media, website, promotie materiaal etc.

Ik weet als geen ander hoe het voelt om op de foto te moeten. Ik sta zelf namelijk ook regelmatig aan de andere kant van de camera. Daarom vind ik het belangrijk dat jij je op je gemak voelt. Ik help je jezelf te zijn op de foto. We maken gezellig een praatje en tussendoor maak ik de foto’s!

Ik kan bij je op kantoor of thuis komen shooten, of we kiezen samen een gave locatie uit!

Zolang JIJ maar straalt op de foto!

personal branding fotografie tilburg

Marieke heeft voor mij een serie foto’s gemaakt die ik sinds ontvangst in mijn website & social media ben gaan gebruiken. Video’s opnemen vind ik totaal geen probleem, maar foto’s maken? Brrr, ik krijg er de kriebels van en ga snel heel raar poseren!

Tijdens de fotoshoot stelde Marieke me ontzettend op mijn gemak en was het eerder gezellig, dan spannend! Ook hebben we echt leuke foto’s gemaakt die er totaal niet geposeerd uit zagen.

Over twee weken ga ik terug! Want ik heb nu nog meer ideeën gekregen voor mijn content en die foto’s gaan we mooi nog even samen maken. Ik zie er naar uit!

Lindsy Bruin

Wing Woman Coach

Portfolio