fbpx
085 0041073 (ook voor Whatsapp) Marieke@Mamarketing.nl
Selecteer een pagina

Insta quick scan

 

Ben je maar wat aan het doen op Instagram en zou je persoonlijke tips willen, hoe je nu beter zichtbaar wordt en meer leads aantrekt? Dan is de Insta Quick Scan perfect voor jou!

 

Reels cursus

 

 

Video is HOT. Daarom is het belangrijk dat je weet hoe je Reels maakt op een snelle, makkelijke manier waarmee je ook nog eens meer bereik en leads krijgt.

 

 

 

Content fotografie en video

Foto en video voor social media is heel anders dan beeldmateriaal voor op je website. Het moet bij de caption passen, zodat je verhaal versterkt wordt. Laat ik hier nu de specialist in zijn!

Content workshop

 

In september vindt de allereerste content workshop plaats. Je gaat naar huis met de beste content strategie voor jouw onderneming, groter netwerk en nieuw beeldmateriaal. 

 

Lead boost pakket

100 DAGEN CONVERTERENDE CONTENT

Geen stress meer over wat te posten. Ik zorg voor de beste strategie, foto’s én video’s, zodat jij dit alleen maar hoeft in te plannen. Je wordt consistent zichtbaar waardoor je geen klanten meer laat liggen.

Marieke@mamarketing.nl | KVK 82898731 | BTW NL003752011B02 | Privacy Verklaring Algemene voorwaarden
[et_social_follow icon_style="simple" icon_shape="circle" icons_location="top" col_number="auto" custom_colors="true" bg_color="#378981" bg_color_hover="#378981" icon_color="" icon_color_hover="" outer_color="dark"]