fbpx
085 0041073 (ook voor Whatsapp) Marieke@Mamarketing.nl
Selecteer een pagina

CONTENT WORKSHOP

Voel je je als vrouwelijke ondernemer soms overweldigd door de constante stroom van taken en lijkt contentcreatie altijd op de laatste plaats te komen?

Stel je voor dat je een hele dag volledig kunt focussen op jouw content, zonder afleiding, samen met gelijkgestemde vrouwen die precies hetzelfde willen. Geen snelle, afgeraffelde posts meer tussen de bedrijven door, maar écht de tijd nemen om strategische, inspirerende content te creëren die bij jou past.

Dit is jouw kans om één dag helemaal op te gaan in jouw content, te netwerken en te leren hoe je meer klanten uit social media gaat halen. Je gaat met overvloed aan nieuwe ideeën en energie naar huis!

monqui content workshop

Waarom deze workshop?

Als expert op het gebied van content weet ik precies hoe je meer klanten uit Instagram haalt. Met mijn enthousiaste aanpak en hands-on tips leer ik je de beste contentstrategie, zodat jij meer nieuwe leads aantrekt.

En ja, er mag gelachen worden! Humor is een belangrijk onderdeel van mijn aanpak, want een glimlach maakt alles beter – zelfs contentcreatie.

Na deze workshop heb je een strategie die écht bij jou past, zodat je consistent en effectief blijft groeien.

Hartstikke leuk, maar wat krijg ik?

♥ Persoonlijke Insta scan

Bij aankomst krijg je direct een persoonlijke content scan. Ik ga je precies laten zien waar jouw kansen liggen op Instagram en hoe je die kunt benutten.

 

Inzicht hoe Instagram werkt

En vooral hoe je het leuk maakt voor jezelf. Hoe je er warme leads uit gaat halen, zodat het iets gaat opleveren ipv alleen maar energie kost.

 

♥ Inspiratie waar je echt iets mee kan

Laat je creativiteit de vrije loop tijdens de brainstormsessie. Je krijgt volop de tijd om wat je geleerd hebt, direct toe te passen in de content die je gaat maken. En dus ook feedback op te vragen 😉

 

♥ Nieuwe connecties

Een dag met maximaal 5 andere vrouwelijke ondernemers, waarmee je tijdens de lunch gaat netwerken op een luchtige manier. Dit is jouw kans om waardevolle nieuwe connecties te maken en van elkaar te leren. Wie weet zit jouw ideale klant er ook wel bij?

 

♥ Handout

Je gaat naar huis met een handout vol inspiratie en concrete ideeën die perfect bij jouw bedrijf passen. Geen vage tips, maar toepasbare strategieën waar je de rest van het jaar ook wat aan hebt!

 

♥ Fotoshoot op een toffe locatie

Ik maak professionele foto’s op de unieke locatie in Den Bosch. Wat nog gaver is, is dat je eindelijk foto’s MET figuranten hebt voor je socials. Ga naar huis met 5 geweldige foto’s die je direct kunt gebruiken voor jouw content!

Praktische informatie

Wanneer: 27 september, van 09:30 tot 16:00 uur

Waar: Monqui. Havenstraat 26, ’s-Hertogenbosch  

Lunch: Inclusief! Geniet van een heerlijke lunch terwijl je netwerkt en ideeën uitwisselt.

Aantal deelnemers: Maximaal 6 vrouwen, zodat iedereen de aandacht krijgt die ze verdient.

Investering: Presale 299,-. Early bird 333,-.  Standaard 444,-  ex btw (betalen in termijnen mogelijk)

content workshop den bosch