fbpx
085 0041073 (ook voor Whatsapp) Marieke@Mamarketing.nl

Chatgpt’s Spiekbriefje: De cheat code voor het schrijven van converterende teksten

Ontgrendel alle verborgen functies van ChatGPT en bespaar jezelf ontelbare uren aan al jouw e-commerce en marketing taken.

Het is tijd om de concurrentie achter je te laten en je bedrijf naar een hoger niveau te tillen. En dat begint met het gebruik van de krachtige technologie van ChatGPT. Veel succesvolle ondernemers maken er al gebruik van, maar slechts 3% weet precies de goede manier om deze krachtige tool goed in te zetten. Met het ChatGPT spiekbriefje ga jij bij deze 3% zitten!

 

Tijdelijk voor maar 37 euro!

Risicovrij – niet goed geld terug

alles leren over chatgpt

Waarom de meeste mensen geen geweldige resultaten uit ChatGPT behalen

ChatGPT heeft exacte zinnen nodig. ChatGPT is een slimme code, geen mens

Het kost tijd om de perfecte prompts te vinden. Er zijn veel prompts die niet het juiste resultaat opleveren

Slecht één woord kan de resultaten ontkrachten. Zelfs een kleine wijziging in de woordkeuze kan de output resultaten veranderen

Wat gebeurt er als je wel de allerbeste resultaten uit ChatGPT haalt?

De gemiddelde ondernemer maakt maar liefst 2964 uur per jaar vrij door ChatGPT volledig te benutten!

Het enige wat je daarvoor hoeft te doen is op de onderstaande knop te klikken en hét ChatGPT spiekbriefje te kopen

reels cursus instagram

Wat krijg je?

N

450+ prompts, gewoon kopieren en plakken

N

Uitleg over hoe je ChatGPT het beste kunt gebruiken

N

Super uitgebreid document waarmee jij o.a. je huidige teksten kunt verbeteren, content voor een maand schrijven, weggever bedenken, nieuwsbrieven schrijven en nog veel meer!

N

Geen standaard teksten uit ChatGPT krijgen, maar in jouw tone of voice!

N

Heel veel tijd besparen en nooit meer staren naar een knipperende cursor

Ik ben zo super enthousiast, dat ik zeker weet dat jij hier ook blij van wordt! Wordt je dat niet dan krijg je binnen 14 dagen je geld terug!

chatgpt gebruiken
alles leren over chatgpt

Over Marieke

 

Oh boy! Ik heb zo’n te gek verhaal te vertellen over mijn avontuur met ChatGPT! Ik moet toegeven dat ik in het begin behoorlijk sceptisch was. Ik bedoel, een computerprogramma dat mij helpt met schrijven? Yeah, right. Maar jeetje, was ik even verkeerd!

Toen ik erachter kwam welke vragen ik moest stellen aan ChatGPT, ging er een wereld voor mij open! Het was net alsof ik een persoonlijke assistent had die mij de beste antwoorden gaf, zonder ook maar één keer te klagen over mijn grammaticale blunders of mijn belabberde spelling.

Maar het beste moet nog komen! Ik besefte al snel dat ik dankzij ChatGPT veel tijd kon besparen en dat ik veel meer leads kon aantrekken. Het was als een cadeautje van boven, maar dan zonder de hemelse muziek.

En nu? Nu ben ik een grote fan van ChatGPT! Maak je geen zorgen als je in het begin een beetje sceptisch bent, dat was ik ook. Maar geloof me, als je eenmaal begint met het gebruik van ChatGPT, dan wil je niet meer zonder. Dus waar wacht je nog op? Tijd om te knallen met ChatGPT!

 

chatgpt voor ondernemers