fbpx
085 0041073 (ook voor Whatsapp) Marieke@Mamarketing.nl

Stel je eens voor…

 

Je Instagram-profiel barst van de creativiteit en energie. Elke dag komen er nieuwe volgers bij en de interactie met je posts is hoger dan ooit. Waarom? Omdat je kiest voor unieke en professionele video’s die jouw verhaal vertellen.

Als ondernemer weet je hoe belangrijk het is om op te vallen op Instagram. Met pakkende video’s onderscheid je jezelf van de rest en trek je de aandacht van jouw ideale klanten. Ze willen zien wie jij bent, wat je doet en waarom jouw bedrijf speciaal is.

Denk aan video’s die jouw dienst of product tot leven brengen, die de passie en drive achter jouw onderneming laten zien. Niet zomaar video’s, maar content die raakt en inspireert.

Jouw volgers willen echtheid. Ze willen de persoon achter het bedrijf leren kennen. Door professionele en creatieve video’s te gebruiken, vergroot je je zichtbaarheid en trek je de juiste doelgroep aan.

Ik maak video’s die jouw unieke verhaal vertellen. Zo spreek jij jouw volgers aan en zorg je ervoor dat je meer klanten aantrekt die perfect bij jou passen.

Dit nieuwe aanbod heeft een pilotprijs voor slechts 3 ondernemers.

“Just let me be creative and weird, business women don’t have to be boring.

Branding video

Unieke video’s voor jouw business! In totaal 10 losse video shots. Ideaal voor Instagram story’s, reels, tiktok, advertenties of een bewegende video banner op jouw website.​

Pilotprijs voor de eerste 3 ondernemers:

Investering 299

De genoemde tarieven zijn ex. BTW en reiskostenvergoeding €0,35 ct per km vanaf Udenhout bij een shoot op een andere locatie dan de studio in Den Bosch en evt. locatiekosten.

extra opties:

haar & visagie

Marieke Mamarketing